Dronningens Tværgade 44, 2. tv., 1302 København K

Kvadratmeter
56
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1957
KVARTERET: Rigtig god beliggenhed midt i City, lige ved Kongens Have, tæt på Kongens Nytorv, nabo til Store Kongensgade. Citat fra Københavns Gadenavne: "Man tænkte stort og dristigt da man anlagde "Ny København". Man fik både Adelgade og Borgergade - og Dronningens Tværgade lå på tværs af Store Kongensgade. Helt op til 1700tallets slutning var kvarteret fyldt med store haveanlæg."

EJENDOMMEN: "Prinsessegården". Attraktiv, velholdt og fredet ejendom og dermed fritaget for ejendomsskatter, billige fællesudgifter og en velfungerende ejerforening med mange fællesfaciliteter, såsom altaner, vaskekælder, dørtelfon, affaldsskakt, elevator og eget depotrum. Der er endvidere Kabel-TV og Internet. Parkeringen foregår i gaden med beboer licens, hvor der er mange p-pladser... Der er fjernvarme og termoruder.

LEJLIGHEDEN: Rigtig hyggelig city-lejlighed med 2 altaner. Mere centralt kan du ikke komme, og alligevel stille og rolig. Her skal du ikke bekymre dig om P-pladser, og elevatoren går lige til døren. Fra den smukke og stilrene opgang, ankommer du til denne fine bolig. Lejligheden indeholder. Entre med adgang til badeværelse og stue. Stuen som har mange vinduer og dermed meget lys, har adgang til soveværelse og køkken. Soveværelset har også sin egen altan, og er ligeledes meget lys. Køkkenet har vinduer til både Prinsessegården og Sølvgade. Badeværelset er med lyse fliser og badekar. En meget populær bolig i en yderst præsentabel og velfungerende ejendom.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 44, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.