Badstuestræde 18E, 3. th., 1209 København K

Kvadratmeter
147
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
1790 / 1989
KVARTERET: Badstuestræde er København med et rigtig stort C for city og en meget attraktiv og central beliggenhed i stille gade mellem Strøget og Kompagnistræde. Kvarteret bugner af butikker, som typisk er små og specielle - deres antal og karakter er noget af det, der gør dette kvarter helt særligt og skaber et fantastisk varieret og hyggeligt gadebillede. De findes alle her - sammen med et bredt udvalg af caféer, værtshuse, restauranter…


EJENDOMMEN: Et smukt klassicistisk borgerhus bygget som brygger-gård af brygger Peter Møller efter den store brand i 1795. Efter Ritzaus Bureau havde haft deres daglige virke i ejendommen, blev den købt og bygget om til disse lofts- og New Yorker lejligheder. Alt fremstår i super stand og i høj kvalitet. Der er elevator direkte op til stor og hel unik fælles-taghave på ca. 100 m², som bare venter på at blive taget i brug. Det er muligt at tilkøbe privat parkeringsplads i opvarmet P-kælder umiddelbart under lejligheden. Adgang sker fra Badstuestræde gennem fjernbetjent automatport. Nyt Kobbertag 2012, hvor sælger har betalt sin andel af lånet. Vicevært til gårdens blomster m.m.

LEJLIGHEDEN: Så bliver det ikke bedre. Suveræn Liebhaver bolig. Boligen er stilren, smuk og fascinerende. Elevator direkte til lejligheden. Intet er overladt til tilfældigheder, og med sælgers gode stil og indretning, føler du dig straks velkommen og nærmest hjemme. Boligen indeholder 3 stuer/værelser ensuite, hvor den ene er flot integreret med et yderst smagfuld køkken. Boligen har 2 badeværelser, som er langt over normal standard, naturligvis med gulv varme. Stort soveværelse mod rolig gård, med adgang til det ene badeværelse. Højt til loftet, Dinesen plankegulve, Vola blandings batterier, original stuk, smukke fyldningsdøre. Her er for mange detaljer til at nævne, kom selv og bedøm. Boligen er med dens placering højt hævet over gade niveau, og lyset i boligen er fantastisk.

Book en fremvisning af Badstuestræde 18E, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.