Østbanegade 5, 2. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
250
Værelser
7
Energimærke
D
Byggeår
1903

Liebhaverbolig med udsigt til Marmorkirken-Elevator og rigtig god planløsning.

Kvarteret
Yderst centralt beliggende hjørneejendom i starten af Østerbro, lige ved Østerport Station. Kastellets og Østre Anlægs grønne arealer er lige om hjørnet. Der er kun kort afstand til Østerbrogades mange specialforretninger, hvis ikke man vælger City, som kun er få minutter væk.

Ejendommen
Super flot og markant hjørneejendom, der er opført i 1903. Ejendommen, der har en meget majestætisk fremtoning, fremstår med flot murstensfacade renoveret mod gaden i 2017. Ejendommen har dørtelefon, tegltag, kabel-TV, smuk fællesgård og kælderrum til de enkelte lejligheder.

Lejligheden
Helt igennem en fantastisk Liebhaverbolig med plads til den store familie. Når man ankommer til denne bolig via den flotte og meget præsentable opgang med elevator, starter en god oplevelse. Man fornemmer straks, at det her er godt håndværk. Boligen er bygget dengang man havde tid til detaljer, og med sælgers fine fornemmelser for smukke linjer, er denne bolig en gave. Boligen indeholder intet mindre end 6 kæmpe værelser, som kan fordeles som man ønsker. Men især den store flotte spise stue med de flotte vinduer og fyldningsdøre og en stuk langt ud over det sædvanlige, fører tankerne tilbage Københavns velmagtsdage. Fra den store dagligestue, er der adgang til altan med det smukkeste vue til København og Marmorkirken. Fordelingsgang med adgang til de mange værelser samt køkken og de 2 badeværelser. Det ene værelse er udstyret med flotte garderobeskabe (Poliform). Alle skabe i køkken og de 2 badeværelser er af mærket Alno.

Hele boligen er en udsøgt fornøjelse. Dens placering i København er meget populær, du kan nå indre by samt lufthavnen indenfor for kort tid. Hvis du ønsker en bolig med stil og klasse, så er det denne bolig.

Book en fremvisning af Østbanegade 5, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.