Rudolph Berghs Gade 1, 2., 2100 København Ø

Kvadratmeter
123
Værelser
5
Energimærke
E
Byggeår
1928 / 1989
KVARTERET: Charmerende og hyggeligt kvarter nær Lersø Parkallé og fælledparken. Kvarteret består af de velkendte og meget smukke byggeforenings-huse. Fælledparkens grønne arealer samt gode indkøbs- og transportmuligheder er lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Dette skønne byggeforeningshus er opdelt i 3 enheder. Ejendommen er opført i 1928. Der er dørtelefon, kabel-TV og fælles depotrum. Baghaven deles mellem de 2 øverste boliger. Ejendom med god økonomi, har fået nyt fyr og radiatorer i 2011, og vinduer mod gaden i nederste plan fra 2010.

IDEEL ANPART: Super delelejlighed/-eller rigtig hygggelig og charmerende bolig, med 2 gode disponible rum på øverste plan. Boligen er i 2 plan. Fra trappeopgangen træder du ind i fordelingsentré, med adgang til kæmpestor (oprindelig 2 vær.) og meget lys stue. Fra stuen har du adgang til meget stort køkken-alrum med spiseplads til hele familien. Badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Stort og dejligt soveværelse med skabsplads. Fint lille gæste toilet ved entré. Fra trappens entre, fører trappen dig til øverste plan, hvor der ligeledes er en stor og rummelig entre, som også fungerer som opholdsrum, med blandt andet computer skærm m.m. Pragtfuld bolig med mange muligheder. Boligen fremtræder lys og venlig, og venter blot på en ny familie som ønsker del i østerbro og dette hyggelige kvarter.

Book en fremvisning af Rudolph Berghs Gade 1, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.