Galionsvej 74, 1437 København K

Kvadratmeter
386
Værelser
8
Energimærke
Fredet
Byggeår
1774

Københavns flotteste bolig (Probably)

Kvarteret
Siden 1995, hvor flåden flyttede fra Holmen, har området gennemgået en stor forvandling, og det kendte København kan ses fra nye vinkler på tværs af havnen. Magasinerne er i dag indrettet til boliger, hvorfra de nye beboere kan nyde den storslåede udsigt over havnen og dens kanaler, samt det nye operahus.

Ejendommen
Hører absolut til en af København flotteste og mest majestætiske og tordner frem som en smuk kæmpe på Holmen. Bygget i 1774, men fremstår knivskarp, og er en fryd for øjet. Søndermagasin er opdelt i rækkehuse, men med status som ejerlejligheder. Boligen har egen P plads nr. 74 samt en bådplads lige ud for boligens have. Helt specielt for denne bolig, er at 3 salen også udnyttet og godkendt til bolig/overnatning. Boligen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Indretning
Liebhaveri på første parket. Et gedigent Town House i 4 plan med ren overflod af plads og udfoldelsesmuligheder. Helt i tråd med Holmens historie, finder man også inden døre det meget rustikke look, som ganske enkelt forfører dig. I alle etagerne, er der charmerende bindingsværk/bjælker som binder hele boligen sammen. Alt er istandsat med respekt for husets historie, og med de smukke linjer, er denne bolig komplet.

Via den smukke indgang, ankommer du til husets entre, som nemt kunne bruges til stue og kontor. Stueetagen er indrettet med stue som ligger i forbindelse med smart køkken med direkte udgang til haven og dens bådplads. Derudover et skønt badeværelse.

Førstesalen er husets hjerte, hvor det smukke og store køkken samler familien med stuer på begge sider af køkkenet. Begge stuer har franske terrasse døre mod kanalen og gården, og udsigten er helt fantastisk.

På husets 2 sal. befinder der sig 4 store og gode værelser, samt 2 badeværelser.

3 salen. Helt specielt for denne bolig, er tagetagen (80 m2) fuldt udnyttet og godkendt til bolig, og i begge ender har man udsigt til byen via de meget smukke franske terrasse døre, som udgør husets tårn, og et helt unikt rum afslutter denne drøm af en bolig. Sælger har her indrettet et pragtfuld og luksuriøst spabad samt en garderobe med mange skabe.

Sælger har istandsat denne bolig, og den er ganske enkelt Outstanding. Alt er gennemtænkt og udført med stilsikker hånd.

Book en fremvisning af Galionsvej 74

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.