Gammel Kongevej 27, 1. th., 1610 København V

Kvadratmeter
269
Værelser
9
Energimærke
F
Byggeår
1888

Udsigt over Søerne.

KVARTERET: Fantastisk centralt beliggende kvarter direkte til søerne og lige ved Det Ny Teater. Kvarteret byder på mange gode restauranter, caféer og byens største udvalg af specialforretninger på Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Transportmuligheder og dagligvarer lige ved døren.

EJENDOMMEN: Smuk og velvedligeholdt hjørneejendom opført i 1910. Ejendommen fremstår i dag med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen har stor herskabelig trappeopgang med elevator og dørtelefon. Derudover kabel -TV og lille fællesgård samt depotrum til lejligheden. Energimærke: F.

LEJLIGHEDEN: Totalrenoveret herskabslejlighed med udsigt til Søerne. Denne lejlighed er istandsat fra gulv til loft, og der er ikke sparet på noget. Boligen har 4 skønne stuer énsuite, og derudover 3 værelser. Pragtfuldt køkken med udgang til sydvendt altan. Køkken fremstår lyst og venligt, og nærmest ubrugt, med alle hårde hvide varer i bedste mærker. Meget stort badeværlse, som fremstår overordentligt flot med sorte granitfliser, 2 håndvaske, badekar og en eksklusiv bruseniche. Stor entre med adgang til gæstetoilet. Boligen har flotte gulve, høje paneler, smukke vinduer, fyldningsdøre, alt hvad man forbinder med en herskabslejlighed. Derudover har sælger installeret IHC.

Book en fremvisning af Gammel Kongevej 27, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.