Ved Volden 6, 1. tv., 1425 København K

Kvadratmeter
91
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1938
KVARTERET: Med Christianshavns charmerende kanaler indenfor gå afstand og de grønne volde som nabo, så kan det ikke blive meget bedre. Hvis man holder af Christianshavn, så er Ved Volden dens Mekka. Du favner det hele, både natur og kultur vil være omdrejnings punktet for denne bolig. Cafeér og spændende forretninger, og hvis det ikke er nok, så kan Indre by nås på 5 min.

EJENDOMMEN: Rigtig pæn rødstens ejendom med orden i sagerne. Ejendommen er præmieret i 1938 for godt boligbyggeri, og med nye altaner fra 2015, og den flotte gårdhave, er det en fornøjelse at bo her. Derudover er der mange gode fælles faciliteter så som: Elevator, både kælder og loftrum. Cykel og hobbyrum. Super lækkert fællesvaskeri og tørrerum. Mulighed for P plads i gården mod betaling.

LEJLIGHEDEN: Super lækker bolig, som netop er istandsat med stilsikker hånd. Både Køkken og bad fremstår overordentlig flot. Fra den flotte og meget rummelige opgang-elevator, ankommer du til denne skønne bolig. Stor og lys entre byder dig velkommen. Fra Entre er der adgang til de fleste rum. Stuen er ganske enkel super hyggelig, og med den flotte altan, har vi en god start.

Fra stuen er der adgang til de 2 værelser, som for øvrigt er perfekte, såfremt man overvejer at dele boligen. De 2 værelser er begge store, og igen er lyset en evig kilde til de smukke rum. Køkkenet er gennemført, og med alle skabe/låger samt den store bordplade holdt i hvide nuancer, fremstår det lyst og venligt. Alle hårde hvidvarer er nye. Badeværelset er ligeledes top istandsat, og her mangler ikke plads.

Rammerne er sat. Her er en bolig, med en super planløsning, 2 altaner, og i den grad indflytningsklar, kan overtages straks.

Boligen er super flot, og du skal lede længe, før du finder en der matcher denne.

NB. Boligens hjemfaldspligt er frikøbt, så ingen støj på linjen. Kom frisk.

Book en fremvisning af Ved Volden 6, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.