Nyhavn 31E, 4. th., 1051 København K

Kvadratmeter
103
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1900

Skøn bolig med elevator og altan i rolig gård, og uden bopælspligt.

Kvarteret
Mellem det pulserende liv i Nyhavn og de rolige omgivelser ved Sankt Annæ Plads, finder man denne perle. Her oser det af charme med de mange nærliggende stemningsfyldte caféer og restauranter. Hele kvarteret er gennem de seneste år blevet løftet og er nu et af de absolut mest attraktive steder at bo. Sankt Annæ Plads er netop blevet renoveret og der er skabt mere plads til byliv samt mange nye p-pladser under Kvæsthusmolen. Sankt Annæ Plads er en af byens smukke grønne pladser og der er stillet meget høje krav til de arkitektoniske kvaliteter. Metroen er kun 350 meter væk.

Ejendommen
Ejendommen fremstår med rigtig flot pudset facade. Ejerforeningen ligger i Grosserer Grams gård og består af Nyhavn 31A til K. Ejendommen, der ligger i 2. gård i helt stille og roligt område er opført i 1900 og totalrenoveret i 2011. Der er elevator, kælderrum, videodørtelefon. Adgang via Nyhavn 31 eller Lille Strandstræde 18.

Lejligheden
Via den særdeles velholdte opgang med elevator ankommer du til denne skønne bolig. Den indeholder: En god og anvendelig fordelingsentré med indbygget skab. Pænt stort soveværelse med skabsvæg. Lækkert flisebadeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, vindue, spots samt vaskemaskine. Flot Svanekøkken i åben forbindelse med en stor stue med udgang til altanen, hvorfra der er udsigt til de grønne træer i gården og til de smukke gamle huse. Nydeligt værelse som kan bruges til gæsteværelse eller kontor. Boligen har mange vinduer, hvilket giver et meget smukt lysindfald.

Her er alt på ønskelisten til den perfekte bolig. Bedste beliggenhed i byen i rolige omgivelser. Elevator samt altan. Veldreven ejerforening. Uden bopælspligt. Smuk udsigt fra altanen.

Book en fremvisning af Nyhavn 31E, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.