Nyhavn 45, 1., 1051 København K

Kvadratmeter
187
Værelser
5
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888

NYHAVN

KVARTERET: Denne smukke fredede ejendom ligger på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Nyhavn og Sankt Annæ Plads, kun 15 minutter fra lufthavnen - og tæt ved kulturattraktioner, så som Amaliehaven og Amalienborg Slot, hvor garden trækker op, når Dronningen er hjemme. Det Kongelige Teater og det nye Skuespilhus, Den Lille Havfrue på Langelinie og det imponerende Gefion springvand. Nyhavn, med de mange caféer.

EJENDOMMEN: Fremragende udsigt til den rolige del af Nyhavn. Ejendommen er fra 1790 med pudset facade og naturskifertag. Nyhavn 45 er fredet og dermed fritaget for ejendomsskatter. Ejendommen fremstår ualmindelig smukt, og skaber en naturlig ramme til Nyhavn. Fælles tagterrasse uden lydgener og badet i sol. Ualmindelig smuk brostensbelagt fællesgård med plads til cykler. Dørtelefon, fælles kælderrum og loftrum. Bemærk fællesudgifter kr. 8.000,- om året.

LEJLIGHEDEN: Klassisk, Elegant og Stilsikker. Denne lejlighed har det hele. Når man vender ryggen til de smukke gamle sejlskibe, havnerundfarten og solen der går ned over Kongens Nytorv, er stemningen perfekt. Den bliver ikke mindre, når man åbner døren, og har det smukke view til gården bagved. Stor og meget rummelig trappeopgang fører dig op til lejlighedens dørparti. Lejligheden indeholder: Entre med adgang til 2 stuer. I stuen mod Nyhavn er der 4 flotte vinduer, som giver et himmelsk lys, smuk Svensk kamin bygget fra gulv til loft. Flot Indbygget reol. Fra stuen er der adgang til værelse/kontor. Spisestuen, som ligger mod en rolig gård, har også et dejligt lysindfald, høje paneler, og smukke gulve laver den perfekte stemning omkring spisebordet. Køkkenet, som ligger i forbindelse med spisestuen, er helt i særklasse, alle hvidevare i dyreste mærker, køkkenelementerne Techtum, igen super lysindfald, og er en drøm for feinschmeckere. Flot bad med gulvvarme og 2 dejlige værelser med 3 BO skabe. I alle vinduer er der special glas, som lydisolerer helt i top. Denne lejlighed er gennemført og skal opleves.

Læs artiklen fra Ugens Bolig i Børsen på Pleasure.dk her
Pleasure.dk

Book en fremvisning af Nyhavn 45, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.