Gammel Kongevej 27, 4. th., 1610 København V

Kvadratmeter
268
Værelser
8
Energimærke
F
Byggeår
1888
KVARTERET: Fantastisk centralt beliggende kvarter direkte til søerne og lige ved Det Ny Teater. Kvarteret byder på mange gode restauranter, caféer og byens største udvalg af specialforretninger på Gammel Kongevej og Vesterbrogade. Transportmuligheder og dagligvarer lige ved døren.

EJENDOMMEN: Smuk og vel vedligeholdt hjørneejendom opført i 1910. Ejendommen fremstår i dag med flot pudset murstensfacade og tegltag. Ejendommen har stor herskabelig trappeopgang med elevator og dørtelefon. Derudover kabel -TV og lille fællesgård samt depotrum til lejligheden. Energimærke: F

LEJLIGHEDEN: Enestående udsigt til søerne. De fleste af boligens smukke værelser, har netop udsigt til Københavns smukke søer, med springvand og løbestier. Absolut en liebhaverlejlighed. Kæmpe entre med gæste toilet. Boligen har 4 flotte stuer ensuite, og derudover 3 værelser. Fra 2 af stue/værelser er der udgang til lille hyggelig altan. Stort køkken med spiseplads til mange personer. Badeværelse med flotte lyse fliser. Fra det ene værelse mod rolig gård, er der mulighed for opsætning af yderligere en altan. Her er plads til de mange børn/eller hjemmekontor. Denne bolig har det hele, udsigt-beliggenhed-stuer ensuite-højt til loftet-fyldnings døre og smukke paneler. Tør du vente.

Book en fremvisning af Gammel Kongevej 27, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.