Nyhavn 14, 2., 1051 København K

Kvadratmeter
152
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1770 / 1807
KVARTERET: Nyhavn behøver vel næppe den store præsentation. Havnen blev bygget for købmænd og folk, der tjente på søen. Efterhånden flyttede borgerskabet dog ind og i dag fremstår den idylliske havn nærmest som et varemærke for København. Der er naturligvis et kæmpe udbud af caféer og restauranter, og med den centrale beliggenhed, kan alle de andre serværdigheder i Frederiksstaden nås på få minutter.

EJENDOMMEN: Ejendommen består af Nyhavn 14 og 16, opført i 1770. Huset fremstår med flotte gråpudsede facader og røde tegltage. Brostensbelagt gård med mulighed for parkering for ejendommens beboere. Ejendommen har dørtelefon og kabel-TV. Ejendommen er fredet og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

LEJLIGHEDEN: Via det smukke trappeforløb, ankommer du til denne perle af en udsigtslejlighed. Boligen fremstår overordentlig hyggelig. Lyset er helt fantastisk, og udsigten til Nyhavn, er helt i top. Lejligheden indeholder stor møblerbar entre med adgang til depotrum, kæmpe opholdsstue med 7 vinduesfag mod Nyhavn og med frit udsyn over havneløbet og de smukke gamle skibe. Flot køkken i åben forbindelse til stuen med alt i hårde hvidevarer. Via mellemgang med stor skabsvæg er der adgang til soveafdelingen med stort rummeligt soveværelse vendt mod ejendommens fællesgård og lækkert flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt med vaskesøjle. I modsatte ende af lejligheden findes stort børne-/arbejdsværelse ligeledes vendt mod gården samt gæstebadeværelse i hvidt. Lejligheden fremtsår indflytningsklar overalt med flotte bræddegulve, fyldingsdøre, høje paneler og forsatsvinduer. En super lejlighed fyldt af finesser som de fleste kun drømmer om.

Book en fremvisning af Nyhavn 14, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.