Islands Brygge 24A, 2. th., 2300 København S

Kvadratmeter
96
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
1910 / 2001
KVARTERET: Islands Brygge har udviklet sig til et fantastisk område tæt på Rådhuspladsen og alle Bryggens faciliteter såsom metrostation, kulturhus, gallerier, cafeer, restauranter, specialforretninger og ikke mindst havneparken med havnebadet, har bragt Islands Brygge helt op i toppen. Den nye og lækre del af Bryggen, hvor lejligheden ligger, har gennem de seneste år fået kult status og er et af de hotteste steder at bo med værdien af lys og luft.

EJENDOMMEN Den smukkeste rødstensejendom direkte på havnefronten. Denne ejendom er den første som blev omdannet til boliger fra pressesilo, hvilket er navnet, som ejendommen er bedre kendt under i dag. Pressesiloen har eget P-anlæg, som er omkranset af bøgehæk og grønne arealer. Til hver lejlighed er der P-plads (efter først til mølle princippet). Der er en velfungerende ejerforening som råder over både kajak og kano m.m., som frit kan benyttes. Ligeledes har foreningen et fælles festlokale. Ejendommen har naturligvis fjernvarme, porttelefon, altaner og elevator mv.

LEJLIGHEDEN: Piv fræk udsigt, nok en af København bedste...Ønsker man luxus, såsom- beliggenhed- altan med udsigt til vand- p plads-elevator, så er du kommet til rette sted. Efter at have cruiset ned af Islands Brygge, parkeret bilen på p pladsen, ankommer du til denne flotte og meget markante ejendom. Via den flotte opgang/elevator ankommer du til lejligheden. Boligen indeholder en dejlig rummelig entre, med adgang til stue, værelse og badeværelse. Stuen er utrolig lys, og har direkte adgang til den skønne og solrige altan. 2 dejlige og lyse værelser med skabsplads. Skønt køkken med alt hvad du har brug for af skabe og hårde hvide varer. Super lækkert badeværrélse med vaske søjle.

Book en fremvisning af Islands Brygge 24A, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.