Dronningens Tværgade 36, 6. -5., 1302 København K

Kvadratmeter
74
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1957

Super flot nyistandsat lejlighed, med elevator og altan.

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter mellem Borgergade og Kongens Have. Der er kun få hundrede meter til Grønnegadekvarterets store udbud af caféer og specialforretninger. Kongens Have er lige om hjørnet, ligesom indkøbs- og transportmuligheder kun er få skridt fra hoveddøren.

Ejendommen
Stor flot og markant funkisejendom opført i 1957. Ejendommen fremstår med flot murstensfacade og rødt tegltag. Ejendommen, der er professionelt administreret, har elevator, dørtelefon, kabel-TV, fællesvaskeri, cykelkælder, affaldsskakt og pulterrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

Lejligheden
En sjælden udbudt udsigtslejlighed i Prinsessegården med udsigt til byens tårne og spir. Via den charmerende opgang og elevator ankommer du til denne skønne lejlighed. Hele boligen fremstår lys og venlig med nymalede vægge samt nyslebne gulve. Pæn entre byder dig velkommen. Fra entre er der adgang til boligens badeværelse samt stue, værelse og køkken. Stuen er meget rummelig og med den skønne øst-vendte altan mod borgergade, er lyset helt fantastisk. Soveværelse med plads til skabe. Køkken og bad, er fra 2016 og fremstår super flot, valgt i de helt rigtige farver og nuancer. Køkken elementerne samt hårde hvidevarer (fra 2016) er rigtig god kvalitet. Badeværelset er også top tunet, med flotte fliser og terrazzo gulv.

Boligen er vidunderlig, og med dens placering, er det en perfekt city-lejlighed.

Flot og præsentabel opgang-Elevator-Total indflytnings klar lejlighed-Kan overtages med det samme.
Hvis det lyder fristende, så ring eller skriv for en fremvisning.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 36, 6. -5.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.