Nyhavn 31J, 3. tv., 1051 København K

Kvadratmeter
93
Værelser
3
Energimærke
G
Byggeår
1800

Fantastisk bolig i Nyhavn, uden bopælspligt, i helt rolige omgivelser.

Kvarteret
Fantastisk attraktivt og historisk kvarter. Nyhavn med de mange spændende caféer og restauranter taler for sig selv. Kongens Have, Amalienborg, Langelinie og havnefronten med det nye skuespilhus er alt sammen indenfor kort gåafstand. Det bliver ikke mere centralt og alligevel helt stille inde i gården.

Ejendommen
Rigtig flot gulpudset facade. Ejendommen er opført i år 1800 og har dørtelefon. Gården som fører ind til opgangen, er ualmindelig smuk og hyggelig, og har helt sin egen stemning. Her fornemmer og favner man det gamle København. Ejerforeninen består af Nyhavn 31 A-K.

Lejligheden
Rigtig flot og lys lejlighed. Sælger har indraget det ene værelse, så stuen nu er imponerende stor. Køkkenet er flot integreret med stuen, og det er ikke svært at forestille sig, hvorledes man kan hygge sig her. Dejligt stort soveværelse med mange skabe. Badeværelset fremstår overordentlig flot og meget luksuriøst, med fliser i lyse farver. Sælger har istandsat denne lejlighed, og der er ikke sparet på noget. Overalt fremstår lejligheden rigtig flot og vedligeholdt. Pragtfuld lejlighed, i et rigtig dejligt område.

Boligen er uden bopælspligt, og bliver af sælger udlejet i perioder med rigtig god fortjeneste.

Book en fremvisning af Nyhavn 31J, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.