Klareboderne 6, 4. th., 1115 København K

Kvadratmeter
55
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1747

Privat tagterrasse lige ved Strøget

KVARTERET: Den charmerende idylliske gade lige ved Strøget. Ved den store brand i 1728 nedbrændte alle husene og blev genopbygget i de efterfølgende år med kun små ændringer. I dag er kvarteret kendt for sine mange små hyggelige specialforretninger som udgør et spændende bindeled mellem Strøget og Grønnegadekvarteret. Fra Hoveddøren er der ikke 50 skridt til Købmagergade.

EJENDOMMEN: Som er opført umiddelbart efter den store brand i 1728, fremstår i dag med pæn klassisk facade og tegltag. Opvarmningen sker via fjernvarme og vinduerne er koblede ruder.

LEJLIGHEDEN: En rigtig charmerende lejlighed, med udgang til tagterrasse. Lejligheden indeholder en entre som giver adgang til stue samt køkken. Stuen (oprindelig 2. vær.) fremtræder original med mange vinduer mod Klareboderne som giver et dejligt lys. Fra stuen er der en trappe op til 5 sal. hvor sælger har indrettet sit soveværelse i dette disponible rum (15 kvm.). Køkken med spiseplads. Badeværelse med vaskemaskine. Fra rummet på 5. sal er der udgang til en tagterrasse, som deles med naboen. Udsigten fra tagterrassen er helt i top, byens tårne og spir er dine naboer. Lejligheden skal have et løft, men er perfekt for den/dem som vil have noget anderledes og helt specielt.

Lejlighedens tinglyste areal er 51 kvm. på 4. sal. og 15 kvm. på 5. sal. = 66 kvm.
Areal til tagterrasse kommer udover.

Book en fremvisning af Klareboderne 6, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.