Under Elmene 16, 4. th., 2300 København S

Kvadratmeter
60
Værelser
2
Energimærke
C
Byggeår
1918
KVARTERET: Under Elmene er et pragtfuldt kvarter, hvor du er nær Christianshavn og City. Universitetet og Amager Strand er Ikke langt væk. Cafe livet og de mange hyggelige gader med spændende butikker på Amagerbrogade og Amagercenteret sørger for, at dit køleskab er fyldt med alverdens lækkerier. Her favner du København, og København favner dig. Absolut et toplækkert område.

EJENDOMMEN: Super flot og markant bygning opført i 1918. Stor plads med grønne træer og legeplads foran bygningen og cafe Under Elmene på hjørnet, så bliver det ikke bedre. Der er brugsret til kæmpe gård med grill og cykel parkering. Loftrum. Dørtelefon. Ejerforeningen har sin egen hjemmeside: www.ef-elmegaarden.dk

LEJLIGHEDEN: Ejendommens bedste altan gør denne bolig helt unik, og udsigten fra den vestvendte og solrige altan skal opleves. Boligen fremstår flot, lys og indbydende. Fra den pæne trappe træder du ind i stor entre, med adgang til alle boligens værelser. Stuen er rigtig hyggelig, og har adgang til den skønne altan. To flotte fløjdøre adskiller stuen og soveværelset. Soveværelset er stort og har rigelig plads til skabe. Charmerende og rummeligt køkken med skabsplads og vaskemaskine. Badeværelset er fint med hvide fliser og bruseniche. Boligen er utrolig charmerende og fremstår indflytningsklar.

Book en fremvisning af Under Elmene 16, 4. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.