Dronningens Tværgade 10, 3., 1302 København K

Kvadratmeter
121
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1802
KVARTERET: Frederiksstaden... Denne skønne bydel rummer mange af københavns fantastiske bygningsværker med Amalienborg, Marmorkirken og Odd Fellow-palæet i spidsen. I dag er kvarteret kendt for sin rolige atmosfære, med kun få skridt til det hektiske københavnerliv omkring Kongens Nytorv og Nyhavn. Skal kondien holdes ved lige er Kastellet, Kgs. Have og havnefronten lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Denne lille hyggelige by-ejendom er opført i 1802 og ligger på solsiden af Dronningens Tværgade. Ejendommen har flot og præsentabel trappeopgang med nyere linoleumsbelægning. Facaderenovering mod gade er gennemført for nyligt, og facaderenovering i gården sættes igang til sommer 2014, hvor sælger ekstraordinært indbetaler kr. 30.000,00. Ejendommen har Fjernvarme og dørtelefon. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget ejendomsskatter og energimærkning.

LEJLIGHEDEN: Pragtfuld bolig med superlækkert istandsat badeværelse. Stor entre. Flot og meget lys opholdstue med sildebensparket, med fløjdøre til stue/værelse. Dejlig rummelig spisestue med adgang til hyggeligt køkken. Ekstremt flot badeværelse med alt i bedste materialer. Fra køkken er der adgang til lille kammer/arbejdsværelse/gæsteseng. Skøn bolig, som i den grad, vil appelere til dig, som drømmer om det gamle og hyggelige København, men alligevel ønsker at bo smart.

Book en fremvisning af Dronningens Tværgade 10, 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.