A.C. Meyers Vænge 13D, 6. tv., 2450 København SV

Kvadratmeter
132
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
2008

Enestående udsigt til vand og havnemiljø.

Kvarteret
Dette er Københavns nye og meget attraktive kvarter, hvor havnemiljøet er centrum for denne helt fantastiske bolig. Her er plads til store tanker, samt store både og biler. Indre by ligger lige om hjørnet, og skal man til lufthavnen tager det ikke mange minutter.

Ejendommen
Ejendommen fremstår overordentlig flot, med skarpe linjer og smukke altaner. Flotte grønne områder og legepladser, samt et fælleshus helt ned til vandet. Der er naturligvis både elevator og mulighed for at leje en P Plads kr. Sælger har pt. en plads til kr. 1.021 DKK (pr. måned) i P-kælderen i ejendommen. Ellers er der mulighed for P plads i P-hus 679,80 pr. mdr. eller 284 for natparkring 16:30-07:30 + weekender

Lejligheden
Lejligheden står fuldstændig indflytningsklar. Boligen har vinduer hele vejen rundt uden indkig, og med dens altaner på begge sider, er en smuk ramme sat for denne bolig. Du har ingen over dig, udover den blå himmel og universet. Her er plads til familien- men kan også sagtens deles af gode venner.
Boligen har 3 værelser som alle har adgang til boligens entre/toilet og køkken. Stuen er perfekt integreret med det flotte køkken, og med altaner på begge sider er det boligens naturlige omdrejningspunkt.

Denne bolig er skabt til livsnydere, uanset om det er en bog på altanen, eller de mere sportslige aktiviteter man udøver. Men en ting er garanteret, den nye ejer af denne bolig bliver lykkelig, dem findes der ikke mange af.

Book en fremvisning af A.C. Meyers Vænge 13D, 6. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.