Overgaden Neden Vandet 1A, 4., 1414 København K

Kvadratmeter
176
Værelser
4
Energimærke
C
Byggeår
2001

Helt Sublim bolig, med fantastisk udsigt til byens tårne og spir.

Kvarteret
Helhedsplanen for området er udarbejdet af den store danske arkitekt Henning Larsen. Den del af grunden, som ligger mellem Christians kirken og kanalen, er blevet til beboelse, i 3 eksklusive bebyggelser Enhjørningens-, Løvens og Elefantens Gård. Enhjørningens Gård er tegnet af Arkitektgruppen Aarhus.

Ejendommen
Opført på den tidligere B&W grund på Christianshavn. Området ligger mellem Knippelsbro og Christianshavns Kanal, heraf navnet Christiansbro. Enhjørningens Gård, der på smukkeste vis blander sig med de gamle ejendomme i kvarteret, fremstår med flot hvidpudset facade og har alle moderne fællesfaciliteter.

Lejligheden
Helt suveræn og meget sjælden udbudt Penthouse lejlighed er nu til salg. Boligen er uden bopælspligt og med 2 store private tagterrasser på ialt ca. 50 m² er denne bolig outstanding.

Via elevator eller den smukke trappeopgang ankommer du til den store hall/forstue, som oprindeligt var et børneværelse. Herfra er der også adgang til MasterBedroom med udgang til den vestvendte tagterrasse, lille mellemgang med skabe ud til stort badeværelse i flot granit. Den store stue med loft til kip- næsten 6 meter op, har flotte store vinduer der vender mod kanalen. Stor hems med plads til kontor mv.

Det hele taler for sig selv og skal opleves sammen med den formidable udsigt ud mod de ægte og kendte christianshavner huse. Køkkenet og stuen er integreret i et, men alligevel adskilt på moderne vis. Stort børne- eller gæsteværelse med skabe og tæt på lejlighedens andet badeværelse. Arkitekten har virkelig gennemtænkt hver en løsning og udnyttet lejligheden helt optimalt.

Boligen er super skarp, og med Henning Larsens smukke linjer i nær-området, er den et mesterværk.

Book en fremvisning af Overgaden Neden Vandet 1A, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.