Grønningen 7, 1. mf., 1270 København K

Kvadratmeter
44
Værelser
1
Energimærke
Fredet
Byggeår
1939

Udsigt til Kastellets grønne områder og elevator.

Kvarteret
Måske nok et af byens mest eftertragtede kvarterer. Et hyggeligt og grønt kvarter i den stille ende af byen. Kun få minutters gang til såvel Kongens Nytorv som til Langelinie og Nyhavn. Masser af grønne friarealer på Kastellet og Churchillparken. Gode transport- og indkøbsmuligheder i området omkring Store Kongensgade og ligeledes tæt på Østerport S-station.

Ejendommen
Fantastisk smuk og meget karakteristisk hjørneejendom, der står som den sidstopførte på Grønningen. Ejendommen, der er opført i røde sten og har tegltag, er tegnet af Ib Lunding og opført i 1939. Der er tale om en yderst velfungerende ejendom, der som én af de få i City har elevator. Derudover er der fællesvaskeri og kælderrum til hver enkelt lejlighed. Cykelparkering i aflåst gård. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskat samt energimærke.

Lejligheden
En sjælden perle er nu til salg. Via ejendommens elevator ankommer du til denne unikke lejlighed, med fantastisk udsyn til grønne arealer. Denne meget præsentable ejendom har mange detaljer. De smukke champagnebobbelformede vinduer som pryder facaden, træværket som går igen i både elevator, gelænder og døre, er så veludført og godt bevaret. De rene linjer i gange og reposer, er en fryd for øjet. Nostalgi med dørtelefoner og skabe til udbringning af mælk, sætter hele stemningen i relief. Lejligheden indeholder: Rummelig entré med skabe har adgang til toilet og stue. Stuen er integreret med en charmerende alkove hvor der er indrettet en seng med mange skabe. Stuen har et kæmpe panorama vindue med superflot lysindfald. Fra stuen er der adgang til super charmerende køkken og hyggelig altan. Flot toilet i det maritime look. Lækkert badeværelse med sorte granitfliser. En superlækker egoistbolig, hvis atmosfære ikke kan beskrives.

Boligens kvadratmeter er maksimalt udnyttet, og intet er overladt tilfældighederne. Den er indflytningsklar og kan hurtig overtages.

Book en fremvisning af Grønningen 7, 1. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.