Aldersrogade 7, 1. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
52
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1888
KVARTERET: Det stille og rolige Østerbro lige overfor Fælledparken. På cykel er du hurtigt nær Indre by, søerne og strandvejen til Hellerup. Offentlig transport, Indkøbscentre og daglige vare butikker lige om hjørnet. Metro`en er endnu ikke færdig, men vil give kvarteret et stort potentiale. Skønt område i grønne omgivelser.

EJENDOMMEN: Flot murstens ejendom fra 1908 med skifer/eternit tag, som opvarmes med fjernvarme. Rigtig hyggelig og børnevenlig gård. Pæn opgang med dørtelefon. Fællesvaskeri. Hybridnet mod betaling (sælger har fravalgt det) . Super gode parkeringsmuligheder. Energimærke: D

LEJLIGHEDEN: En rigtig sød og charmerende bolig, som sælger har istandsat fra top til bund. Navnlig køkken og bad, er der brugt penge og energi i. Stuen er flot integreret sammen med køkken til et stort rum, hvor man straks fornemmer hyggen, og de mange samtaler der skal danne ramme om denne bolig. Her er en wauw effekt som skal opleves, og ikke beskrives. Stort soveværelse med plads til skabe. Rigtig flot badeværelse med indbygget bruse kabine, og igen, rigtig god stil. Lejligheden fremstår lys og venlig, og man kan rykke ind så snart man modtager nøglerne, her skal intet laves.

Book en fremvisning af Aldersrogade 7, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.