Grønningen 7, 2. mf., 1270 København K

Kvadratmeter
44
Værelser
1
Energimærke
Fredet
Byggeår
1939
KVARTERET: Måske nok én af byens mest eftertragtede kvarterer. Et hyggeligt og grønt kvarter i den stille ende af byen. Kun få minutters gang til såvel Kongens Nytorv som til Langelinie og Nyhavn. Masser af grønne friarealer på Kastellet og Churchillparken. Gode transport- og indkøbsmuligheder i området omkring Store Kongensgade og ligeledes tæt på Østerport S-station.

EJENDOMMEN: Fantastisk smuk og meget karakteristisk hjørneejendom, der står som den sidstopførte på Grønningen. Ejendommen, der er tegnet af Ib Lunding, er opført i 1939. Ejendommen, der er fredet, er opført i røde sten og har tegltag. Der er tale om en yderst velfungerende ejendom, der som én af de få ejerlejlighedsejendomme i City har elevator. Derudover er der fællesvaskeri, kabel-TV og kælderrum til hver enkelt lejlighed. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskat og energimærke.

LEJLIGHEDEN: En sjælden perle er nu til salg. Via ejendommens elevator kører du op over Churchillparkens trætoppe til denne unikke lejlighed, med fantastisk udsyn til grønne arealer. Denne meget unikke ejendom har så mange detaljer... De smukke champagneformede vinduer, træværket som går igen i både elevator, gelænder og døre, er så veludført og godt bevaret. De rene linjer i gange og reposer, nostalgi med dørtelefoner og skabe til udbringning af mælk, sætter hele stemningen i relief. Lejligheden indeholder: Stor entre med adgang til til toilet og stue. Stuen med alkove, har et kæmpe panorama vindue med smukt lysindfald. Fra stuen er der adgang til lille hyggelig altan. Fra stuen er der adgang til super charmerende køkken. Flot og rummeligt toilet med sorte fliser. En superlækker egoistbolig, hvis atmosfære ikke kan beskrives, kom selv og få syn for sagen.

Book en fremvisning af Grønningen 7, 2. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.