Faksegade 22, 3. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
101
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1881
KVARTERET: Attraktivt beliggende og familievenligt kvarter mellem Strandboulevarden og Østerbrogade. Der er kun få hundrede meter til Søerne og Fælledparkens grønne og børnevenlige arealer. Gode indkøbsmuligheder i Nordre Frihavnsgade og Østerbrogade, hvor der er mange spændende butikker og cafeer. Trianglen, der er knudepunkt for busserne på Østerbro, ligger 2 minutter fra lejligheden. Østerport Station er 10 minutter væk på gåben, og Kongens Nytorv er ikke længere væk end 10 minutter på cykel. Dette er hjertet af Østerbro!

EJENDOMMEN: Rigtig pæn og klassisk Østerbro-ejendom med rød murstensfacade og skifertag. Tag og facade blev renoveret i 2008. Ejendommen, der er opført i 1881, har dørtelefon, fjernvarme og loftrum tilknyttet hver lejlighed. Ejendommen administreres af en professionel administrator. En af Københavns Kommune største og grønneste gårdprojekter forventes iværksat indenfor den nærmeste fremtid (se mere herom under "Billeder" og "Øvrige Dokumenter"), hvilket kun vil højne lejlighedens herlighedsværdi og muligheder.

LEJLIGHEDEN: Super flot, kvalitetsbevidst og herskabelig lejlighed med en god planløsning - ligegyldigt om det er som en større studielejlighed eller til parret med eller uden børn. Det mørkrøgede egetræsgulv, der ligger i hele lejligheden, giver et varmt og charmerende præg. Fra entréen har man direkte adgang til soveværelset, børneværelset/kontor samt spisestuen. Lejligheden har som den eneste i ejendommen meget karakteristiske store, buede vinduer i soveværelset og stuen, hvilket giver et smukt lysindfald i lejligheden. Den charmerende spisestue med de flotte høje paneler indbyder til et stort spisebord, hvor man kan hygge med venner og familie. Både stuen og spisestuen har flotte stukke. Fra spisestuen går man videre ud i det nyere HTH-køkken, der blev installeret i 2006. Detaljerne er der ikke sparet på, og i køkkenet findes både vaske- og opvaskermaskine fra AEG henholdsvis De Dietrich, induktionskogeplade fra De Dietrich samt skuffer med "luk selv-mekanisme". Badeværelset er blevet renoveret i 2010 og fremstår lækkert, klassisk og med flotte detaljer i form af bl.a. armaturerne, der stammer fra Bad & Stil, og elektrisk gulvvarme.
Lejligheden henvender sig til dem, der ønsker sig en rigtig moderne og charmerende Østerbro-lejlighed med kvalitet og særpræg!

Book en fremvisning af Faksegade 22, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.