Gernersgade 44, 1319 København K

Kvadratmeter
142
Værelser
6
Energimærke
D
Byggeår
1730

Pragtfuld Rækkehus beliggenhed i Nyboder

Kvarteret
Yderst attraktivt kvarter mellem Kongens Have og Nyboder. Kvarteret bærer præg af små, stille og hyggelige brostensbelagte gader med rækker af små københavnerhuse. Du føler dig hensat til en lille landsby og er alligevel kun få minutters gang fra såvel Kongens Nytorv som Østerport Station.

Ejendommen
Super charmerende og gennemrenoveret hus i det smukke gamle Nyboder med egen gårdhave. Ejendommen, der er opført i 1730, fremstår med gule mursten og skifertag. Renoveret med sans for de gamle detaljer. Termovinduer og fjernvarme. Dinesen plankegulve. Gulvvarme i stueetagen, samt på badeværelse og toilet på 1&2 sal.

Lejligheden
En sjælden udbudt ejendom i tre etager med mange gode indretningsmuligheder! Fra den hyggelige gade ankommer du til ejendommens smukke entré, der fører dig ind til huset. I stueplan har du en entré med adgang til gæstetoilet. Flot spisestue i forbindelse med eksklusivt Poggenpohl køkken, med alle hårde hvidevarer i bedste mærker. Bryggers i forbindelse med køkken. Fra køkken er der udsigt til boligens gårdhave, som er helt fantastisk. Den smukke trappe, som forbinder alle etagerne er i træ og er meget børnevenlig. Boligens 1 & 2 sal har mange indretningsmuligheder. Her er mange skønne rum, som kan anvendes som soveværelser/stuer/arbejdsværelser. 1 sal. har 2 værelser/stuer samt rigtig flot badeværelse holdt i lyse og venlige farver. 2. sal. har 2 værelser/stuer som har smukke fritlagte bjælker. Adgang til hems, samt endnu et toilet. Flot biopejs, som kan skabe hygge på de lange vinterdage.

Boligen er total istandsat fra a-z i 2016/2017. Boligen er stilren, og det smukke lys, der følger alle boligens etager, er ganske simpelt perfekt. Du får det gamle København i den smukkeste udgave.

Book en fremvisning af Gernersgade 44

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.