Rundholtsvej 26, 5. 3., 2300 København S

Kvadratmeter
149
Værelser
4
Energimærke
A2010
Byggeår
2014

Super flot bolig med 49m2 terrasse og P-plads

Kvarteret
Velkommen til Islands Brygges nye liebhaver kvarter. Fantastisk beliggenhed med udsigt til det nye havnebad, med det maritime miljø. Amager Fælled med de store naturskønne områder. Fisketorvet - Kødbyen med alle dens herligheder af specialforretninger. Indre by samt lufthavnen er indenfor rækkevidde.

Ejendommen
De 3 tårne, som er tegnet af Arkitema Architects og bygget af NCC, fremstår virkelig flotte og med denne boligs egen P-plads, elevator samt stor terasse/altan, udover det sædvanlige, får du her hele pakken, som nærmest er umulig i Indre by. Meget flot og præsentabel opgang med elevator, byder dig velkommen. Ejendommen er fra 2014.

Lejligheden
Boligen indeholder: Stor entré med mange skabe. Kæmpe stue, som er integreret med det flotte hvide køkken, danner hjerterummet i denne bolig. Fra stuen er der adgang til den store altan, som snor sig rundt om husets kerne. Fra stuen er der adgang til boligens 3 meget rummelige værelser samt 2 super, flotte badeværelser. Boligen er virkelig godt udnyttet og her er ingen spildplads. Uanset hvor i lejligheden du befinder dig, har du udsigt til altanen og den smukke udsigt. Med de store panoramavinduer er lysindfaldet også helt rigtigt. Boligen er udstyret med persienner med remote control. Ligeledes er der terrassevarmer, som også kan styres med RC. Fra 2 af værelserne er der udgang til terrassen. Dette er en drømmebolig for dem der holder af luksus, sollys og udsigt.

Book en fremvisning af Rundholtsvej 26, 5. 3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.