Lavendelstræde 9, 2. th., 1462 København K

Kvadratmeter
62
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1799 / 1974
KVARTERET: Lavendelstræde er en stemningsfuld og relativt rolig gade, der forbinder Kattesundet med Rådhuspladsen. Sit navn fik strædet i 1609, men stammer formentlig fra middelalderen. Perfekt beliggende i helt stille omgivelser og alligevel i hjertet af City. Der er en fantastisk pariserstemning og kvarteret bugner af butikker, som typisk er små og specielle - deres antal og karakter er noget af det, der gør dette kvarter helt særligt og skaber et fantastisk varieret og hyggeligt gadebillede. De findes alle her - sammen med et bredt udvalg af caféer, værtshuse, restauranter og biograf m.v.

EJENDOMMEN: Ejerforeningen består af 2 opgange, nr. 9 og 11 og forhuset nr.11 er bygget over tre fag og rummer kælder samt tre etager. Huset er fra 1799 og bygget for tobaksspinder Niels P. Fielsted. Ejendommen er i fin stand og der tilhører privat p-plads i gården til lejligheden og man kan skabe lidt ekstra indtægt (pt. kr. 2.500 pr. md.), såfremt man ikke selv har behov for p-pladsen og hellere vil leje den ud. Dørtelefon, kabel-tv og depotrum samt fælles vaskeri. Energimærke: D

LEJLIGHEDEN: Piv hamrende fræk lejlighed, lige midt i city, med egen parkering, så bliver det bare ikke bedre!!! Trods den meget centrale beliggenhed, er der stille og roligt i den fine gård hvor boligen befinder sig. Ad den meget flotte trappe opgang, ankommer du til denne sublime lille hyggelige bolig. Lille entre med garderobe skabe ligger i forbindelse med det rå og frække køkken. Stor lys stue, hvor du bare har lyst til at slænge dig. Lille sove værelse mod den rolige gård. Stort og super frækt badeværelse afslutter denne drøm af en bolig.

Book en fremvisning af Lavendelstræde 9, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.