Klosterstræde 24, 3. tv., 1157 København K

Kvadratmeter
87
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1821

Flot erhvervslejlighed i Københavns hjerte

Kvarteret
Lejligheden ligger i den gamle, smukke og brostensbelagte del af København. Der er kun få skridt til Strøget med det livlige butiksliv og de mange caféer. Her i kvarteret kan man ikke undgå at mærke byens charmerende puls og nyde at have alt det behagelige inden for gåafstand. Samtidig er den offentlige transport lige i nærheden, så det er problemfrit at komme rundt til det hele, uanset om det er et møde, en privat sammenkomst eller et besøg på et af byens mange kultursteder.

Ejendommen
Ejendommen blev opført i 1821. Den er siden blevet fredet med de fordele, der følger heraf. Især kan fritagelse for ejendomsskat fremhæves. Ejendommen fremstår flot med pudset facade og karakteristisk københavnsk tegltag. Der er indlagt fjernvarme, og adgang til ejendommen sker gennem aflåst hoveddør.

Lejligheden
Lejligheden er fuldt istandsat og klar til indflytning for en ny ejer, der sætter pris på en lys, moderne og stilsikkert indrettet bolig - endda med bindingsværk i flere af rummene. Sælger har sat en ære i at istandsætte lejligheden på en sådan måde, at alle rum indgår i en sammenhængende enhed. Den fremstår med en god og gennemtænkt planløsning, også hvis den skal benyttes af flere personer. Der er tale om en aldeles flot og charmerende hjørnelejlighed, hvor værelser og stuer har pudsede vægge og bindingsværk. Lyset strømmer ind og byder velkommen til en herlig stemning. Både køkken og bad er lavet for nylig og fremstår imponerende godt. Køkkenet er stort og rummeligt med mange skabe, ligesom de hårde hvidevarer er fra markedets bedste mærker. Badeværelset er af den rummelige slags med lyse fliser, væghængt toilet og håndklæderadiator.

Dette er en helt igennem lækker og indbydende citylejlighed, hvor man vil blive glad af at opholde sig. Også fordi man slipper for at agere håndværker inden indflytning. Det hele er gjort klar.

NB: Lejligheden har status som erhverv. Derfor findes der ikke krav om tilmelding til folkeregistret. Af samme grund må lejligheden ikke bruges til overnatning, så længe den har status som erhverv. Det er dog ganske nemt at ændre lejlighedens status, hvilket sker via ansøgning til kommunen.

Book en fremvisning af Klosterstræde 24, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.