Randersgade 31, st. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
82
Værelser
3
Energimærke
C
Byggeår
1867 / 2005
KVARTERET: Drømmer du om en spændende by-lejlighed i hjertet af Østerbro med masser af lys, stuklofter og plankegulve, så er drømmen her.
Denne flotte lejlighed beliggende på indre Østerbro, er et solidt køb for det nyforelskede par, den succesrige single eller som forældrekøb, der vil have rolige omgivelser og alligevel være tæt på alt. Østerbros franske cafémiljø ved Bopa Plads, 24-timers indkøbsmulighed, Fælledparken, Park Cafe, Svanemøllestranden og offentlig transport - alt sammen inden for 10 min. gang.

EJENDOMMEN: Klassisk Østerbro ejendom, er renoveret i 2005 med termovinduer og brandsikret trappeopgang. Elevator, samt brugsret til kælderrum og fællesgård med cykerparkering. Energimærke: C

LEJLIGHEDEN: Andelslejlighed. Perfekt dele lejlighed. De ydre omgivelser er fantastiske, men indvendigt har lejligheden mindst lige så meget at byde på. Ualmindelig flot bolig, hvor alt er gennemført til mindste detalje. Total istandsat og lige til at flytte ind i. Boligen indeholder: Stor entre med adgang til alle lejlighedens rum. To meget lyse og smukke stuer, med stuk og plankegulve. Stort soveværelse med plads til skabe mod rolig gård. Køkken og badeværelse i meget høj klasse, afslutter denne drøm af en bolig. Boligen er stilsikker, og hvis du holder af rene linjer og orden, så er det en bolig for dig. N/B alle hårde hvidvarer medfølger.

Book en fremvisning af Randersgade 31, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.