Gothersgade 17, 4., 1123 København K

Kvadratmeter
93
Værelser
3
Energimærke
F
Byggeår
1766

Flot bolig, tæt på Nyhavn og Kongens Have

Kvarteret
Centralt og attraktivt beliggende kvarter midt i Grønnegadekvarteret, med dets store udbud af spændende specialforretninger og caféer. Der er kun få hundrede meter til byens store oase, Kongens Have og til Kongens Nytorv med Metrostation. Vil man det bedste af København og Indre by, er vi kommet til rette sted. Byens puls er i denne ende af Strøget :-)

Ejendommen
Pudset murstensfacade i et rigtig hyggeligt kvarter. Ejendommen er fra 1766. Ejendommen har dørtelefon og opvarmes med fjernvarme.

Lejligheden
Superskøn city bolig. Så kan det ikke blive mere centralt. Med få hundrede meter til Kongens Nytorv, er du kommet til Københavns højborg, såfremt du værdsætter Kultur oplevelser, spændende cafe/restauranter og naturligvis Shopping. Boligen fremstår overalt lys og venlig. 2 stuer ligger i forlængelse af køkkenet og skaber en herlig stemning. Stuerne har mange flotte vinduer som bidrager med et skønt lysindfald. Dejligt og rummeligt soveværelse med vinduer mod gården. Fin gang med plads til skabe. Badeværelse med højt til loftet.

Fremragende citybolig, hvor du blot skal fokusere på at flytte ind, så er du klar til København.

Book en fremvisning af Gothersgade 17, 4.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.