Galionsvej 27, 2. th., 1437 København K

Kvadratmeter
108
Værelser
3
Energimærke
B
Byggeår
2005

Udsigtslejlighed med 2 store altaner.

KVARTERET: Måske ét af byens mest attraktive kvarterer på det historiske Holmen. Et kvarter der byder på masser af grønne arealer, arkitektoniske perler og så selvfølgelig med vand overalt. City kan nås på kort tid og der er gode indkøbs- og transportmuligheder.

EJENDOMMEN: Flot markant ejendom der er opført i 2005 og det første du møder når du entrerer Holmen. Ejendommen har dørtelefon, elevator, affaldsskakt, kælderrum, P-plads, stort fælles friareal mod vandet og mulighed for køb af bådplads. Energimærke: B2.

LEJLIGHEDEN: Sjælden udbudt liebhaverlejlighed med 2 store altaner. Fra den store lyse trappeopgang med elevator træder du ind i stor fordelingsentre med indbygget garderobeskab. Lejligheden indeholder kæmpe opholdsstue mod syd i åben forbindelse til stort spisekøkken med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. Herfra er der udgang til kæmpe altan med sol hele dagen og kig til ejendommens friareal og kanalen. Stort soveværelse med skabsvæg samt mindre børne-/arbejdsværelse med udgang til stor vestvendt altan, hvorfra der er udsyn over havneløbet mod hele City. Derudover stort lækkert flisebeklædt brusebadeværelse i hvidt med separat bruseniche, vaskesøjle og gulvvarme. Vel nok én af Holmens bedst beliggende lejligheder, der fremtræder indflytningsklar overalt.

Book en fremvisning af Galionsvej 27, 2. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.