Store Kongensgade 92B, 2. tv., 1264 København K

Kvadratmeter
146
Værelser
4
Energimærke
B
Byggeår
1888
KVARTERET: Attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme, og huser mange af de store københavnske turistattraktioner. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have.

EJENDOMMEN: Ejendommen, den gamle Porcelænsgaarden er placeret på den historiske og smukke Store Kongensgade, den længste gade indenfor de gamle volde. Ejendommen har elevator, fællesgård, altaner, og bliver opvarmet med fjernvarme. Ejendommen er fra 1865. Energimærke: B.

LEJLIGHEDEN: Pragtfuld lejlighed med altan. Super stilsikker lejlighed, med overordentlig flot køkken. Fra Store Kongensgade går du ind i en charmerende gård, og mærker stilheden komme til dig. Elevatoren fører dig sikkert op til din bolig, og du træder ud på din solrige altan (Østvendt), som også er din adgang til boligen. Dejlig rummelig entre. Stue som ligger i forbindelse med en drøm af et køkken delvist af mærket Bulthaup, Corian bordplade, Vinskab, alle hårde hvidevarer i bedste mærker, udgang til en kæmpe stor altan med udsigt til sol og Marmorkirken. Derudover stor opholdstue samt 2 værelser, det ene med lækkert Walk in garderobe. Lækkert badeværelse, i samme gode stil som køkkenet. Disponibelt bryggers som egentlig er toilet nr. 2 ( kan nemt reetableres). Super beliggenhed, hyggelig gård, altangang god planløsning. En meget flot lejlighed med elevator centralt beliggende og aligevel helt stille. Her er det hele, kom inden for.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 92B, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.