Sølvgade 24, 2., 1307 København K

Kvadratmeter
262
Værelser
7
Energimærke
D
Byggeår
1925

Imponerende udsigt til Kongens Have.

Kvarteret
Yderst central og i meget attraktivt kvarter lige overfor byens smukkeste park, Kongens Have. Kvarteret der ligeledes huser Nyboder, byder på mange små hyggelige gader og der er ikke langt til hverken Kastellet, Smk eller Kongens Nytorv. Gode transport -og indkøbsmuligheder lige om hjørnet.

Ejendommen
Meget smuk, klassisk og præmieret ejendom opført i 1925. Denne smukke hjørneejendom fremstår med flot pudset facade og sort tegltag. Kæmpe flot port og indgangs parti der fører ind til bred herskabelig trappeforløb. Dørtelefon, kabel-TV, fællesgård og kælderrum.

Lejligheden
Sjælden udbudt og unik Liebhaver bolig i én af byens smukkeste ejendomme. Fra den flotte herskabelige trappeopgang ankommer du til denne majestætiske bolig. Fra den store entre er der adgang til 3 pragtfulde stuer ensuite, med byens bedste udsigt til Kongens Have. Stuerne har naturligvis stuk, fløjdøre og pejs i den store stue. Stuerne er med kæmpe vindues partier og 3,70 til loftet. Boligen har derudover 3 gode værelser. Boligens køkken og badeværelse, fremstår originalt, og køber skal forvente at det skal opdateres. Lille gæsteværelse som også har adgang til altan- med en oplagt mulighed for at slå det sammen med køkkenet og få et fantastisk samtalekøkken. Fint gæste toilet nær stue og entre.

Absolut en Liebhaver bolig, og man finder ikke en bolig der kan matche denne udsigt og de her Majestætiske stuer. Den store stue med den imponerende pejs, indbyder til festlige arrangementer og hygge stunder.

Book en fremvisning af Sølvgade 24, 2.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.