Lille Strandstræde 20B, 3. tv., 1254 København K

Kvadratmeter
66
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1888
KVARTERET: FREDERIKSSTADEN: Mellem det pulserende liv i Nyhavn og de rolige omgivelser ved Sankt Annæ Plads, finder man denne stille gade. Her oser der af charme med de mange nærliggende stemningsfyldte caféer og restauranter. De omkringliggende ejendomme kan føres helt tilbage til 1600-tallet. Vi er midt i København, og alligevel så stille, det er en kvalitet der rykker....

EJENDOMMEN: Ved den lille plads, hvor Lille- og Store Strandstræde mødes, finder man portindgangen til denne charmerende baggård. Det første, der fanger dit blik, er denne lille indskudte ejendom, som fremstår ganske charmerende. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Der er brugsret til 4 parkeringspladser efter princippet først til mølle.

LEJLIGHEDEN: En rigtig charmerende lejlighed i det yderst attraktive kvarter nær Nyhavn. Allerede når du ankommer via den flotte gård er stemningen i top. Den store stue med de oprindelige bredde planker og skæve gulve og de mange smukke vinduer skaber en dejlig atmosfære, og med den fine og ugenerte udsigt til gården, har vi en god start. Lyst og venligt Køkken (fra 2004) fremstår rigtig flot og indbydende. Pænt soveværelse med adgang til rummeligt badeværelse. Lejligheden kan overtages med kort varsel.

Book en fremvisning af Lille Strandstræde 20B, 3. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.