Niels Hemmingsens Gade 23, 1., 1153 København K

Kvadratmeter
61
Værelser
2
Energimærke
Fredet
Byggeår
1734
KVARTERET: Yderst attraktivt beliggende kvarter midt i City lige ved Gråbrødretorv. Kvarteret ligger mellem Nørreport S-station og Strøget, bærer præg af smukke gamle huse og masser af hyggelige caféer, fortovsrestauranter og spændende specialforretninger. Du er i centrum, med alt hvad der hører til, og alligevel er der stille.

EJENDOMMEN: Fredet ejendom opført i 1734. Ejendommen er opført i bindingsværk og fremstår i dag med flot ny renoveret facade og tegltag. Ejendommen, der kun består af 4 lejligheder, har dørtelefon, lille fællesgård, kabel-TV og fælles kælderrum. Rigtig god ejerforening med overskud på balancen. Ejendommen er fredet, og dermed fritaget for ejendomsskatter og energimærke. Super billige fællesudgifter. Ejerforeningens hjemmeside, www.Nhg23.dk

LEJLIGHEDEN: Imponerende flot lejlighed, hvor billederne tydeligt taler for sig selv. Her skal intet laves, (udover at flytte ind). Sælger har istandsat denne bolig med stil og klasse, og du føler dig straks hjemme. Fra den brostensbelagte gade ankommer du til denne super hyggelige ejendom, som er indbegrebet af en city-bolig. Stuen og køkken er integreret, og er rasende hyggeligt. Man kan nemt forestille sig, at det vil være omdrejningspunktet og mødested for venner og kammerater. Badeværelset er top lækkert, med stor rummelighed, selv for de høje personer. Lille men godt udnyttet soveværelse mod rolig gård. Den er flot, den er fræk, den er flabet.

Book en fremvisning af Niels Hemmingsens Gade 23, 1.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.