Højagerparken 27, 2. tv., 2750 Ballerup

Kvadratmeter
74
Værelser
3
Energimærke
F
Byggeår
1968

Rigtig god planløsning med vestvendt og solrig altan.

Kvarteret: Fredeligt og centralt beliggende i Ballerup. I Højagerparken er man meget tæt på det hele og kun 750 meter fra Ballerup Bymidte, med gågade, indkøbscenter, S-tog-station, samt busterminal. Med S-toget tager det kun 25 min. at komme til Rådhuspladsen.

Ejendommen: Solid ejendom fra 1973 i fredelige og grønne omgivelser. Ejendommen bliver professionelt administreret og tilbyder også følgende fællesfaciliteter: Parkeringsplads foran ejendommen med gode parkeringsforhold, brugsret til kælderrum, fælles vaskeri, cykelparkering uden for ejendommen og i kælderen samt dejlige grønne fællesarealer med legeplads mv.

Lejligheden: Stor entre med indbyggede skabe samt stort badeværelse. 2 gode værelser med masser af lys. Skøn stue med adgang til solrig altan. Køkken med originale skabe. En lys og meget veldisponeret lejlighed som kan overtages med det samme. Lejligheden ligger øverst oppe, og er helt ugeneret af naboer. Udsigten er til grønne området til begge sider. Lejligheden trænger til istandsættelse.

Et lille håndværkertilbud med stort potentiale.

Book en fremvisning af Højagerparken 27, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.