Store Kongensgade 110H, 1. th., 1264 København K

Kvadratmeter
153
Værelser
3
Energimærke
Fredet
Byggeår
1838
KVARTERET: Det gamle pakhus ligger i rolige omgivelser på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Kastellet og Marmorkirken - en vidunderlig placering midt i det pulserende byliv. Attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter. Også Københavns kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand - Amalienborg, Langelinie, Nyhavn og Marmorkirken.

EJENDOMMEN: En bid af Københavns historie er tilknyttet ejendommen, da brændevinsbrændere har boet i forhuset. Pakhuset, som er placeret i en rolig baggård, bliver total istandsat. Lejlighederne kommer til at fremstå, som en moderne ejendom med præg af det gamle pakhus med store fyrtræsbjælker, rå gulve med lysegrå epoxy og lyse vægge.

LEJLIGHEDEN: To rummelige værelser samt stort køkken-alrum med dobbelt højde. Udgang til altan fra stuen. Funktionel lejlighed, der henvender sig både til par og familien med et barn eller blot den som ønsker at bo centralt, og alligevel tilbagetrukket fra hverdagens travlhed. Designlinien for det renoverede pakhus tager udgangspunkt i den klassiske atmosfære fra området, i kombination med industrielle designlinier, der understreger bygningens oprindelige æstetik og funktion som Pakhus. Lejligheden får derfor også sit eget individuelle præg af pakhusstemning. Det åbne køkken bliver i sort eg fra Svane og det store moderne badeværelse bliver holdt i hvidt. Enkelte steder i lejligheden er højden under bjælkerne max. 180 cm. Der kommer ikke gulvvarme i denne lejlighed, som salgsbrochuren ellers skriver, men normale radiatorer. Indflytning pr. 1. oktober 2014.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 110H, 1. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.