Kronprinsesse Sofies Vej 20, 5. -3., 2000 Frederiksberg

Kvadratmeter
63
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1969

Håndværkertilbud med mulighed for at gøre en god investering

KVARTERET:
Centralt beliggende ejendom tæt på Godthåbsvej. Der er kun få hundrede meter til Svømmehalskvarteret med et stort udbud af hyggelige caféer og specialforretninger. Gode indkøbsmuligheder lige om hjørnet og offentlige transportmuligheder få skridt fra hoveddøren.

EJENDOMMEN:
Pæn og velholdt rødstensejendom der er opført i 1969. Ejendommen har dørtelefon, elevator, affaldsskakt, fællesgård med cykelparkering samt pulterrum til de enkelte lejligheder. Ejendommen opvarmes via fjernvarme og administreres af professionel administrator.

LEJLIGHEDEN:
Rigtig god og veldisponeret lejlighed til istandsættelse. Fra trappeopgangen med terrazzo belægning og elevator, træder du ind i fordelingsentre med indbyggede garderobeskabe. Fra entreen er der adgang til flisebeklædt karbadeværelse. Ligeledes fra entreen træder du ind i stor rummelig opholdsstue med stort vinduesparti og udgang til solrig altan, med udsigt over villakvarteret. Fra opholdsstuen er der adgang til veludnyttet køkken. Fra opholdsstuen er der adgang til stort rummeligt soveværelse med indbygget skabsvæg i værelsets bredde stille beliggenhed mod gården. Lejligheden fremstår med meget slidte koblede vinduer og betongulve. Lejligheden trænger til en gennemgribende istandsættelse overalt, så her kan du virkelig sætte dit eget præg på en fantastisk begynderlejlighed.

Book en fremvisning af Kronprinsesse Sofies Vej 20, 5. -3.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.