Store Kongensgade 110H, 2. tv., 1264 København K

Kvadratmeter
189
Værelser
4
Energimærke
Fredet
Byggeår
1838
9 LUKSUSLEJLIGHEDER UDEN BOPÆLSPLIGT!

KVARTERET: Det gamle pakhus ligger i rolige omgivelser på én af byens skønneste og mest mondæne adresser mellem Kastellet og Marmorkirken - en vidunderlig placering midt i det pulserende byliv. Attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter. Også Københavns kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand - Amalienborg, Langelinie, Nyhavn og Marmorkirken (med en kommende Metro, 15 min. fra lufthavnen).

EJENDOMMEN: En bid af Københavns historie er tilknyttet ejendommen, da brændevinsbrændere har boet i forhuset. Pakhuset, som er placeret i en rolig baggård, bliver total istandsat. Lejlighederne kommer til at fremstå, som en moderne ejendom med præg af det gamle pakhus med store fyrtræsbjælker, rå gulve med lysegrå epoxy og lyse vægge.

LEJLIGHEDEN: En unik lejlighed, som der absolut ikke findes lignende. Man indtræder i stuen fra 2. sal, hvor der er dobbelt højde, da etagedækket er fjernet. Værelse mod øst har fransk altan. Fra stuen er der udgang til egen altan. På 2 sal findes ligeledes køkken samt badeværelse. En intern trappe fører op til 3. salen, der indeholder en hems med tilstødende badeværelse samt et ekstra værelse med fransk altan. En gangbro forbinder værelserne på 3. salen. Designlinien for det renoverede pakhus tager udgangspunkt i den klassiske atmosfære fra området, i kombination med industrielle designlinier, der understreger bygningens oprindelige æstetik og funktion. De gamle bjælker bevares, og indretningen falder i hak med de moderne krav til en familie, med respekt for den gamle charmerende atmosfære. Det åbne køkken bliver i sort og de moderne badeværelser med gulvvarme. Indflytning pr. 1. oktober 2014.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 110H, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.