Vigerslev Allé 204, 2500 Valby

Kvadratmeter
159
Værelser
5
Energimærke
D
Byggeår
1939

Skønt rækkehus med stille og solrig have

Kvarteret
I skønne og stille omgivelser lige ved Vigerslevparken ligger dette flotte rækkehus. Her er du i gåafstand til indkøb og offentlig transport og indenfor cykelafstand har du den centrale del af Valby. I kvarteret er der mange børnefamilier og der er et godt sammenhold beboerne imellem.

Ejendommen
I 2008 er der bygget flot og meget anvendelig 1. sal på disse rækkehuse. Til huset er der også privat have både for og bag samt et fint lille skur til opbevaring mv. Huset opvarmes med fjernvarme. Nemme og gode parkeringsmuligheder lige ved huset.

Indretning
Entré, med plads til sko og overtøj. Denne entré giver adgang til alle husets 3 plan. I stueplan er der stort flot køkken/alrum med hårde hvidevarer. Stuen er stor og rummelig og med dejligt lysindfald, med direkte udgang til den private have. I stuen er der rigelig plads til sofaarrangement og spiseplads. I stueplan er der endvidere 3 værelser/bryggers samt fint gæstetoilet. 1. salen indeholder 3 gode værelser i forskellig størrelser og stort badeværelse med brus. Endvidere er der højt til loftet og ovenlys og dermed et dejligt lysindfald. Derudover kælder.

Denne bolig henvender sig til den store familie. Skøn bolig med et rigtig flot lysindfald. Overflod af værelser/ kvardratmeter, til at boltre sig i.

Book en fremvisning af Vigerslev Allé 204

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.