Amagerfælledvej 35, 5. tv., 2300 København S

Kvadratmeter
63
Værelser
2
Energimærke
E
Byggeår
1914

Håndværkertilbud

KVARTERET
Centralt beliggende ejendom tæt på City og tæt på Amagerbrogade med alle dens specialforretninger. nye strandpark, ligesom Amager Fælled kan nås på kort tid. Islands Brygge metro er 750 meter væk, Amager Centret 900 meter væk, 2,1 km til Kongens Nytorv og 2,7 km til Amager Strandpark.

EJENDOMMEN
Ejendommen, der er opført i 1931, fremstår med murstensfacade og nyere rødt tegltag. Ejerforeningen består af blandet bolig og erhverv og opvarmes via fjernvarme. Der forfindes et skønt gårdmiljø. Der er vinduesprojet i foreningen mod gårsiden, hvor af denne lejligheds andel er skønnet til at være cirka 70.000

LEJLIGHEDEN
Håndværkertilbud hvor alt skal laves. Her er virkelig mulighed for at gøre en god handel og sætte sit eget præg. Fordelingsentré. Stor stue med vestvendt altan med masser af sol og fantastisk udsigt. Et soveværelse stille beliggende mod gården. Meget slidt køkken og bad. Det kan blive en god delelejlighed tæt på alt.

Book en fremvisning af Amagerfælledvej 35, 5. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.