Høje Skodsborgvej 28, st. tv., 2942 Skodsborg

Kvadratmeter
204
Værelser
7
Energimærke
F
Byggeår
1936
Panoramaudsigt over vandet

KVARTERET: Parkbebyggelsen "Høje Skodsborg" er beliggende på skrænten mellem skov og strand, højt hævet over Øresund med en vid udsigt fra Helsingborg i nord til Drogden fyr i syd. Tæt på Jægersborg Hegn med fantastisk skov og natur. Kystbanen kan tages fra Skodsborg st. og efter 22 min er du på Hovedbanegården.

EJENDOMMEN: Der er 2 fælles tagterrasser med fantastisk udsigt. Der er adgang via opgang nr. 8, nr. 14 og nr. 28. På terrasserne er der mulighed for at nyde solen og grille. Der er vaskekælder i nr. 6, 14 og 24 ved brug af vaskekort. Der er 3 cylkelkældere, heraf en i nr. 28. Der er indlagt Fibernet i ejendommen med mulighed for tilslutning til TDC. Den gamle sportskælder er renoveret og kan fremover bruges til sociale arrangementer af IKKE støjende karakter.
Byggeriet, der indgår i kommuneatlas som bevaringsværdigt, består af fire boligblokke i tre - fire etager, som blev opført i 1936 - 37, af arkitekterne A. Wittmaack og .V. Hvalsøe for A. Thorning Christensen, i alt 93 lejligheder i fornem funkis stil med stor variation i størrelse og indretning, og med udsøgt sans for detaljen. Da de første lejligheder var udlejet, skulle man "recommenderes" for at få en lejlighed i den eftertragtede bebyggelse - efter indførelsen af ejerlejligheds loven er næsten alle lejligheder nu ejerlejligheder. Ejendommen har igennem de seneste år fået fjernvarme, fibernet, nyt tag og nye vinduer i originalt tilsnit, tegnet af arkitekt Søren Lundqvist, der er kendt for sine mange restaureringsarbejder bl.a. Frederiksberg Slot - ligesom facaden er delvist renoveret.

LEJLIGHEDEN: Stor fordelingsentré med skabsplads. Fint gæstetoilet. 2 små værelser der evt. kan slås sammen til et stort. Dejlig spisestue. Køkkenet er beliggende side om side med spisestuen, hvorfor tankerne ledes hen på at slå dem sammen til et stort spisekøkken med smuk udsigt til skoven. Stort soveværelse med indbygget skab og udgang til altan med dejlig vandudsigt. Stort badeværelse med badekar. 3 stuer / værelser med fantastisk udsigt over Øresund. Heraf 2 af dem med "stue én suite" og udgang til altan med den skønneste udsigt. Her er link til hvilke skibe der kan nydes mens de sejler forbi:

Book en fremvisning af Høje Skodsborgvej 28, st. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.