Løgstørgade 40, st. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
83
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1915

Høj stuelejlighed

Kvarteret
Attraktivt, stemningsfyldt og børnevenligt kvarter på det indre Østerbro med et spændende handelsliv omkring Østerbrogade, specialbutikkerne i Nordre Frihavnsgade, samt Restaurant og Cafe miljø ved Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Kvarteret bærer præg af store markante ejendomme, og masser af luft omkring den brede Boulevard samt grønne pladser og arealer. Der er kun få minutters gang til Kastellet og Langelinies havneløb, Svanemølle stranden og den kommende metro ved Nordhavn.

Ejendommen
Herlig og klassisk Østerbro ejendom fra 1915. Ejendommen har en skøn gård som er yderst børnevenlig med legeplads og grønne områder. Ejendommen har tegltag og varmeforsyning er fjernvarme. Energimærke D.

Lejligheden
En herlig 3 vær. med en skøn placering på Østerbro. Boligen bliver solgt som 1. gangs salg. Fra opgangen ankommer du til fin lille entre, som giver adgang til alle boligens rum. Stue samt det ene værelse ligger mod rolig gade. Mod den super flotte gård har du boligens soveværelse. Køkken med skabsplads samt rummeligt bad. Boligens og dens placering gør denne bolig atraktiv, og med den rette sportsånd, får du en rigtig god 3 værelse nær Fælledparkens grønne områder og ikke langt fra Svanemøllens maritime miljø.

Book en fremvisning af Løgstørgade 40, st. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.