Sorgenfrigade 6, 2. tv., 2200 København N

Kvadratmeter
57
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1933

Førstegangssalg

KVARTERET
Dette sted er et af de mest trendy og hyggelige områder i byen lige nu med masser af bio (øko venlige) steder som is barer, veggie cafeer, vinyl butikker, barer mv. og selvfølgelig Riccos berømte coffeshop, lige rundt om hjørnet. På Nørrebrogade kun 50 meter væk, er der tonsvis af kiosker, købmandsforretninger, supermarkeder og fødevare steder. Den eneste gade i København, der aldrig sover. Absolut det eneste sted i København, der virkelig føles som en international kapital. Metroen kommer tæt på i 2019.

EJENDOMMEN
Ejendommen, der er opført i 1931, fremstår med murstensfacade. Ejerforeningen opvarmes via fjernvarme. Der forfindes et skønt gårdmiljø.

LEJLIGHEDEN
Førstegangssalg. Her er virkelig mulighed for at gøre en god handel og sætte sit eget præg. Fordelingsentré. Stor stue med lækker altan med masser af sol og fantastisk udsigt på de flotte ejendommen. Et soveværelse stille beliggende mod gården også med skøn altan. Ældre køkken og stort bad med badekar.

Book en fremvisning af Sorgenfrigade 6, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.