Burmeistersgade 9, 4. tv., 1429 København K

Kvadratmeter
50
Værelser
2
Energimærke
D
Byggeår
1901
HÅNDVÆRKERTILBUD

KVARTERET: Ejendommen ligger på charmerende brostensbelagt gade på Christianshavn. Tæt på hyggelige caféer, Metroen, Holmen og inden længe er der gangbro over til City fra Den Grønlandske Handelsplads.

EJENDOMMEN: Super charmerende ejendom med fjernvarme, dørtelefon, cykelparkering i gården. Endvidere er der nyt gårdmiljø fra 2005, tag fra 1989 og termovinduer 1998. Stort vaskeri i gadeplan. Oprindelig var det fortrinsvis arbejderne på B&W samt Holmen, der beboede boligerne. De cirka 400 lejligheder er i dag er en af Danmarks største ejerforeninger. (Energimærke D)

LEJLIGHEDEN: Fordelingsentré, ældre køkken med kig til gården, badeværelse. Rummeligt soveværelse med rigelig plads til skab, seng mv., der ligger stille mod gården. Stor stue med gode indretningsmuligheder.

Ideel som delelejlighed eller et fornuftigt forældrekøb.

Book en fremvisning af Burmeistersgade 9, 4. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.