Faksegade 7, 1. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
110
Værelser
3
Energimærke
D
Byggeår
1903
Håndværkertilbud !

Mulighed for at lave altan mod gården ( foreningen har altaner i forvejen )

KVARTERET: Bedste beliggenhed på Østerbro!!!! Kun fuglenes sang bryder tavsheden her i hjertet af Østerbro. På trods af stilheden er du i gåafstand til Nordre Frihavnsgade/Østerbrogade med masser af gode indkøbsmuligheder og offentlig transport. Derudover er Kastellet, Fælledparken og Svannemøllestranden lige om hjørnet.

EJENDOMMEN: Charmerende ejendom opført i 1903 med 82 lejligheder. Der er fuld kælder under ejendommen, der rummer cykelkælder, fælles vaskekælder og 1 fælles kælderrum. Ejendommen har i 2000 gennemgået en stor renovering af tag og vinduer. Ejendommens 2 gårde bruges flittigt, og om sommeren er der havemøbler og små hyggekroge. Det koster cirka kr. 150.000 at få etableret altan, hvilket skal godkendes af ejerforeningen og kommunen. Se mere på forenings hjemmeside: www.rosenoden.dk/

LEJLIGHEDEN: Tiden flyver straks adskillige år tilbage i tiden, når du træder ind i denne charmrende lejlighed. Gulvene fremstår i rigtig god stand og vægge/lofter skal blot have en gang maling. Charmerende stuer med smuk stuk. Stort soveværelse med skønt lysindfald. Ældre stort flisebadeværelse og køkken med mulighed for at lave en ekstra altan mod gården.

Book en fremvisning af Faksegade 7, 1. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.