Strandboulevarden 105, 3. th., 2100 København Ø

Kvadratmeter
110
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1915
KVARTERET: Attraktivt, stemningsfyldt og børnevenligt kvarter på det indre Østerbro med et spændende handelsliv omkring Østerbrogade, specialbutikkerne i Nordre Frihavnsgade, samt Restaurant og Cafe miljø ved Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Kvarteret bærer præg af store markante ejendomme, og masser af luft omkring den brede Boulevard samt grønne pladser og arealer. Der er kun få minutters gang til Kastellet og Langelinies havneløb, Svanemølle stranden og den kommende metro ved Nordhavn.

EJENDOMMEN: Herlig og klassisk Østerbro ejendom fra 1915, med en velfungerende ejerforening . Ejendommen har en skøn og meget børnevenlig gårdmiljø. Ejendommen ligger ugeneret på denne brede eftertragtede boulevard med langt til naboer og dermed også et spændende og frit udsyn. Brugsret til loftrum.

LEJLIGHEDEN: Skøn Østerbro lejlighed som er meget veldisponeret. 4 værelser fordelt på 110 kvm. med mange vinduespartier, som giver dette dejlige og rolige lys. Boligen sælges som førstegangs salg, og køber skal forvente at istandsætte hele boligen.
Boligen indeholder: Entre med adgang til køkken samt bad og de 2 værelser samt den ene stue. De 2 stuer ligger ensuite, og kan blive helt fantastiske. Meget flot stuk i den store stue hvor også vindues partiet er enestående. 2 værelser ind mod den grønne gård. Køkken og bad skal som før nævnt opdateres. Boligens rammer er rigtig gode med højt til loftet, flot lysindfald stuk og fyldningsdøre.

En rigtig gør det selv opgave venter, men forude venter en klassebolig.

Book en fremvisning af Strandboulevarden 105, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.