Kristianiagade 22, 2. tv., 2100 København Ø

Kvadratmeter
182
Værelser
4
Energimærke
D
Byggeår
1931
KVARTERET: Fantastisk stille kvarter på indre Østerbro mellem Østbanegade og Kristianiagade. Kvarteret bærer præg af store markante og herskabelige ejendomme. Der er kun få hundrede meter til såvel Langelinie og Østerport S-station som Østre Anlægs grønne arealer. Det er nemt at parkere foran ejendommen.

EJENDOMMEN: Klassisk ejendom i ægte 30´er-stil. Ejendommen fremstår med flot facade og tegltag. Pænt trappeforløb plus elevator. Dørtelefon, kabel-TV, skøn fællesgård, cykelparkering og pulterrum i kælderen. Ejendommen er ved at få påsat store altaner ud mod gården og dette er også muligt for denne lejlighed (mod betaling). Der er god viceværtordning og dermed altid pænt og rent samt dejlig vedligeholdt gård.

LEJLIGHEDEN: Herskabslejlighed som skal sættes total i stand - men mulighederne er mange og man kan sætte sit helt eget præg og lave en smuk herskabslejlighed, hvorfra der bl.a. er udsigt til Egyptens- og Spaniens flotte ambassader. 2 badeværelser. 3 stuer en suite. 2 værelser. Køkken med mulighed for at inddrage et værelse og dermed får man kæmpe/køkken alrum med udgang til kommende stor altan. Se plantegningen for flere løsninger og bestil en eksklusiv fremvisning hos Siesbye Kapsch for at opleve mulighederne i denne lejlighed. God investering.

Book en fremvisning af Kristianiagade 22, 2. tv.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.