Fuglegårdsvænget 96, st. mf., 2820 Gentofte

Kvadratmeter
58
Værelser
2
Energimærke
G
Byggeår
1938
Håndværkertilbud

LEJLIGHEDEN: Entré med indgang til flisebadeværelse. Køkkenet er slidt med et fint kig til den grønne gårdhave. Stor stue med gode indretningsmuligheder. Soveværelset med lys fra 2 sider

EJENDOMMEN: Består af hyggelige rækker af gule murstensejendomme med kun stue og 1 sal, så der er masser af lys. Der er må hyggelig gårdhaver mellem ejendommene. Der er vaskekælder i nr. 92, cykelkæder og cykelskur foran nr. 98.

KVARTERET: Beliggenheden bidrager også til daglig begejstring, da lejligheden har adresse på en stille villavej/lejlighedsvej. Tæt på er der rekreative områder som Gentofte Sø og sti/å-systemet som ligger i baghaven, samt Nymosen. Masser af indkøbsmuligheder inden for kort afstand på Gentoftegade, i Vangede samt Søborg. Samtidig ligger lejligheden godt placeret i forhold til København med kun ca. 10 minutter til Rådhuspladsen og 5-10 minutter til Øresund og Dyrehaven.

Book en fremvisning af Fuglegårdsvænget 96, st. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye Kapsch

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye Kapsch på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.