Store Kongensgade 69, 3. th., 1264 København K

Kvadratmeter
184
Værelser
6
Energimærke
E
Byggeår
1908 / 2015
KVARTERET: Frederiksstaden er et yderst attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme og huser mange af de store københavnske turistattraktioner. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have. Her bor du tæt på det pulserende byliv og alligevel stille og roligt.

EJENDOMMEN: Denne charmerende ejendom fra 1908 med karakteristiske gårde, karnapper og balkoner er beliggende i det klassiske København, en central placering midt i det pulserende byliv. Attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter ligger tæt på. Også de kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand; SMK, Amalienborg, Langelinie og Nyhavn. Denne klassiske og markante ejendom er beliggende i det mondæne Frederiksstaden som genbo til Marmorkirken, hvor den nye metro kommer i 2018.

LEJLIGHEDEN/TYPE B: Herskabelig lejlighed med to stuer ensuite, hvoraf den største stue er omdannet til flot hvidt spisekøkken fra Svane med Carrara marmorbordplade og stor samtaleø. Her er der plads til mindre spiseafdeling og direkte udgang til privat balkon mod baggård. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet med dobbeltdøre og har et stort vinduesparti, der giver et dejligt lysindfald til rummet. To store børneværelser, kontor og meget stort master bedroom - alle vender mod den private baggård. Elegant, lyst og tidløst badeværelse med italienske fliser, spots og vandbåren gulvvarme. Lejligheden har endvidere de klassiske detaljer såsom højt til loftet, fyldningsdøre, plankegulve og høje gulvpaneler. Lejligheden har også fælles elevator via bagtrappen. En stor flot og veldisponeret herskabslejlighed, perfekt til børnefamilien eller til parret, der ønsker sig en særlig lejlighed med masser af plads, centralt beliggende i indre by.

Lejlighederne er under opførelse og kan derfor ikke fremvises. Download udførligt prospekt med materialeliste og salgsopstilling på hjemmesiden under den enkelte sag eller kontakt Siesbye Kapsch for yderligere oplysninger. Indflytning er pr. 1. august 2015.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 69, 3. th.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.