Store Kongensgade 69C, 2. mf., 1264 København K

Kvadratmeter
128
Værelser
4
Energimærke
E
Byggeår
1908 / 2015
KVARTERET: Frederiksstaden er et yderst attraktivt kvarter, med Marmorkirken og Amalienborg som centrum. Kvarteret bærer præg af de mange store majestætiske ejendomme og huser mange af de store københavnske turistattraktioner. Der er kun få minutters gang til såvel Kastellet som Kongens Have. Her bor du tæt på det pulserende byliv og alligevel stille og roligt.

EJENDOMMEN: Denne charmerende ejendom fra 1908 med karakteristiske gårde, karnapper og balkoner er beliggende i det klassiske København, en central placering midt i det pulserende byliv. Attraktive forretninger, gode indkøbsmuligheder, hyggelige caféer og restauranter ligger tæt på. Også de kulturelle attraktioner er indenfor gåafstand; SMK, Amalienborg, Langelinie og Nyhavn. Denne klassiske og markante ejendom er beliggende i det mondæne Frederiksstaden som genbo til Marmorkirken, hvor den nye metro kommer i 2018.

LEJLIGHEDEN/TYPE D: Stor lejlighed med rå detaljer, god lofthøjde og store vinduespartier mod den charmerende baggård. Lejligheden består af spisekøkken i sort egefiner fra Svane med tilhørende bordplade i grå Assoluto granit. Fra køkkenet er der lavet stor åbning med bardisk ind til spisestuen, som har fransk altan, således bliver spisestuen en mere naturlig del af køkkenet, så alle kan være samlet om dagens vigtige og hyggelige måltider. Dette giver også et rigtig godt lysindfald i lejligheden. Den åbne stue har udgang til stor privat altan. Bagerste og helt stille i lejligheden, finder du master bedroom med direkte adgang til eget stort badeværelse. Endvidere et stort børneværelse eller kontor. Begge badeværelser er i elegant og tidløst design med italienske klinker, spots, vandbåren gulvvarme og væghængt toilet. Gæstetoilet i tilsvarende design og med vaskefaciliteter. Tilhørende lejligheden er også fælles elevator.

Lejlighederne er under opførelse og kan kun fremvises med forudgående aftale med ejendomsmægler Siesbye Kapsch. Download udførligt prospekt med materialeliste, salgsopstilling og meget mere på hjemmesiden under den enkelte sag eller kontakt Siesbye Kapsch for yderligere oplysninger. Indflytning er pr. 1. august 2015.

Book en fremvisning af Store Kongensgade 69C, 2. mf.

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Bestil en gratis salgsvurdering af

Dato og tid bekræftes af Siesbye København

Få adgang til dokumenter

I forbindelse med GDPR og lov om personfølsomme data, er boligens og ejendommens dokumenter lagt i et lukket datarum, hvor man kun kan få adgang ved at udfylde nedenstående felter. Du vil herefter have adgang i 14 dage, hvorefter dine data slettes igen, men du kan altid oprette dig igen. Der kan være tilfælde, hvor der ikke er nogle dokumenter på en sag, hvorfor du bedes kontakte Siesbye København på tlf. 33 11 66 22 eller post@skbolig.dk for yderligere oplysninger.